IMPACT livrează 732 de apartamente noi în cartierul GREENFIELD Băneasa

08oct.2024 IMPACT livrează 732 de apartamente noi în cartierul GREENFIELD Băneasa

IMPACT Developer & Contractor (simbol bursier IMP), primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București, marchează un moment important în dezvoltarea cartierului GREENFIELD Băneasa prin livrarea a 732 de apartamente din faza a patra de dezvoltare. Noile locuințe sunt pregătite să-și întâmpine viitorii proprietari, iar primii locuitori se pot muta deja, făcând parte dintr-o comunitate în continuă creștere în nordul Bucureștiului, Sectorul 1.

Noutatea: primele mutări și o nouă etapă de dezvoltare de amploare!

Apartamentele finalizate, cu o valoare de piață de 492,7 milioane de lei, includ opțiuni variate – de la studio-uri moderne la apartamente cu 2 și 3 camere, cu suprafețe între 62 și 108 metri pătrați, și vin la pachet cu o centrală termică de cartier și 988 de locuri de parcare. Cu accent pe sustenabilitate și calitatea vieții, aceste apartamente au fost proiectate folosind materiale și tehnologii ecologice pentru eficiență energetică, izolare termică avansată și confort termic personalizat. 43% dintre apartamente au fost deja precontractate și sunt în curs de predare către noii proprietari.

Locuințe moderne, pregătite pentru a fi ocupate de noii rezidenți

Noile apartamente sunt construite la standarde de calitate BREEAM Excellent, ceea ce asigură un consum energetic redus și o calitate superioară a vieții. Beneficiind de sisteme de ventilație performante, terase generoase de până la 98 de metri pătrați și ferestre ample pentru lumină naturală, apartamentele oferă un mediu ideal pentru locuit, cu un confort termic reglabil și aer proaspăt în orice moment. Clădirile vor avea la dispoziție o centrală termică de cartier care, în viitor, va folosi energie geotermală.

Un nou pas spre o comunitate completă

Predarea apartamentelor din faza a patra din GREENFIELD Băneasa reprezintă un nou capitol în evoluția acestui cartier, aducând un plus de calitate și sustenabilitate în viața locuitorilor săi. Suntem bucuroși să vedem comunitatea GREENFIELD Băneasa crescând și să contribuim la dezvoltarea acesteia. Ne menținem angajamentul de a îmbunătăți calitatea vieții pentru toți rezidenții, prin facilități care să facă din cartierul nostru un oraș de 15 minute,” a declarat Sebastian Câmpeanu, CEO al IMPACT Developer & Contractor.

La doar 250 de metri de casă, noii rezidenți împreună cu întreaga comunitate se pot bucura de facilități esențiale, precum centrul comercial GREENFIELD Plaza, care găzduiește magazine și restaurante, sau Wellness Club by Greenfield, dedicat sportului și relaxării. Mai mult, se află în construcție școala și grădinița de stat, menite să deservească familiile din cartier.

GREENFIELD Băneasa – un proiect vizionar pentru un stil de viață sănătos

Situat în Sectorul 1 și având ca obiectiv dezvoltarea a peste 7.000 de locuințe pentru aproximativ 17.000 de rezidenți până în 2028, GREENFIELD Băneasa continuă să impresioneze prin abordarea sa sustenabilă și complexă. În cadrul celor șase faze planificate, proiectul a evoluat din 2007 până astăzi adăugând infrastructură modernă și facilități premium, precum două parcuri private, spații verzi generoase, locuri de joacă, transport public și campusul Avenor cu grădiniță, școală și liceu. Cartierul își continuă dezvoltarea prin adăugarea de noi facilități – inclusiv școală și grădiniță de stat, biserică, clinică medicală și creșă.

Despre Impact Developer & Contractor S.A.

Cu o experiență de 33 de ani pe piață, Impact Developer & Contractor S.A. este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Acțiunile Impact Developer & Contractor S.A. („IMP”) sunt listate la categoria Premium a Bursei de Valori București. Societatea utilizează cele mai bune practici de guvernanță corporativă, transparență, responsabilitate şi comunicare cu investitorii, obținând ratingul 10 la evaluarea VEKTOR realizată de către Asociația Română pentru Relația cu Investitorii. Misiunea Impact Developer & Contractor S.A. este de a dezvolta comunități, prin proiecte sustenabile, la standarde de calitate BREEAM Excellent, certificate nZEB, atât în București, cât și în marile orașe ale țării. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără GREENFIELD Băneasa și LUXURIA Residence, acesta din urmă fiind primul proiect rezidențial din România cu certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, în 2023 Impact Developer & Contractor S.A. a finalizat în Constanța prima fază a proiectului rezidențial BOREAL Plus, proiect mixt format din vile și blocuri de apartamente și a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial GREENFIELD Copou, în Iași.

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile, evenimentele și promoțiile noastre.

Niciodată nu vom divulga adresa ta de email și nu vom face spam. Făcând click pe „Trimite”, ești de acord cu Termeni și Condiții și Nota de informare