Festivalul Sporturilor Greenfield – număr record de participanți

23sept.2024 Festivalul Sporturilor Greenfield – număr record de participanți

Cea de-a treia ediție a Festivalului Sporturilor Greenfield a fost un real succes, atrăgând un număr record de participanți. Peste 1.950 de persoane au participat în weekend-ul 14-15 septembrie la una, două, trei sau patru probe sportive, bucurându-se de mișcare în aer liber.

Cartierul GREENFIELD Băneasa a fost gazda a 674 de alergători, 433 de bicicliști, 108 orientariști, 160 de familii și 850 de copii. Anul acesta a fost introdusă o probă nouă, susținută de Wellness Club by Greenfield: proba de înot. 36 de participanți adulți au înotat în bazinul semiolimpic din Wellness Club.

La o ediție cu număr record de participanți, 150 de persoane au fost premiate, 3 persoane și 2 familii au obținut trofeul multisport prin forțe proprii, reușind să finalizeze toate probele de concurs cu succes.

Cei mai rapizi participanți au fost:
Alergare pe potecă – 5 KM – Banca Transilvania: Livezeanu Andrei, Ilie Cristina și Familia Ciobanu
Alergare pe potecă – 11 KM – RCTI: Brănescu Adrian și Rășină Luisa
Alergare pe potecă – 21 KM – Greenfield Băneasa: Vrînceanu Florin și Dobre Lidia
Mountain Bike – 15 KM – Doraly.ro: Chiriac Dumitru, Arghire Raluca și Familia Tănăsie
Mountain Bike – 25 KM – MediHelp: Prodan Cristian și Stan Miriam
Mountain Bike – E-bike – Delaco: Ștefan Mădălin și Ionescu Aura
Orientare Sportivă – Nestle: Georgescu Cosmin, Anghel Andra și Familia Matei
Înot: Vladescu Ionuț Cătălin și Preda Carmen

Festivalul Sporturilor Greenfield s-a bucurat de o mare amploare, având două zile de concurs cu nouă probe sportive, o prezentare a expediției lui Silviu Bălan către vârful Gasherbrum II – 8.035 m și multe activități dedicate celor mici: face painting, baloane, codițe, pictură pe figurine 3D, desene cu cretă, photo booth, mascote, premii, surprize și, nu în ultimul rând, cea mai mare atracție a zonei de Start – Sosire – turnul de escaladă.

Festivalul Sporturilor Greenfield este un eveniment organizat de Tabere și Circuite de Alergare, Schi și MTB și susținut de Impact Developer & Contractor.

Organizatorii au anunțat deja data următoarei ediții, care va avea loc pe 13 – 14 Septembrie 2025.

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile, evenimentele și promoțiile noastre.

Niciodată nu vom divulga adresa ta de email și nu vom face spam. Făcând click pe „Trimite”, ești de acord cu Termeni și Condiții și Nota de informare