Cel mai frumos apartament cu 3 camere de vânzare din GREENFIELD Băneasa – „Terrace of Dreams”

15apr.2024 Cel mai frumos apartament cu 3 camere de vânzare din GREENFIELD Băneasa – „Terrace of Dreams”

Am invitat-o pe Adelina Purice, colega noastră tânără și entuziastă, care lucrează de 5 ani în echipa IMPACT, să ne prezinte cel mai frumos apartament cu 3 camere de vânzare din GREENFIELD Băneasa.

„Terrace of Dreams” este favorit al Adelinei, iar ea ne asigură că acest apartament este unic datorită poziției sale, vederii panoramice impresionante, suprafeței generoase și compartimentării inteligente.

Poziția Unică și Priveliștea Panoramică

Apartamentul se remarcă prin poziția sa unică în complex, oferind o vedere directă către Parcul Platanilor, cel mai mare parc privat din București, și către Pădurea Băneasa, singura pădure din oraș. Priveliștea de la „Terrace of Dreams” te cucerește de la prima vedere cu întinderea sa verde și relaxantă.

Liniște și Spații Verzi în cel mai frumos apartament cu 3 camere

Contrar temerilor legate de zgomotul din proximitatea unui parc, distanța considerabilă dintre apartament și parc asigură o liniște deplină. Blocul este înconjurat de spații verzi, iar zona adiacentă este deja dezvoltată, eliminând riscul unor lucrări viitoare deranjante.

Facilități de Top la Doar Câțiva Pași

La doar 250 de metri (3 minute de mers pe jos) de apartament, se află centrul comunitar cu un modern centru de wellness, galerii comerciale și viitoarea școală și grădiniță de stat.

WellnessClub oferă o gamă variată de activități fizice, inclusiv piscine, saune, o sală de fitness complet echipată, și clase de yoga și pilates, perfecte pentru menținerea condiției fizice sau pentru relaxare după o zi plină.

Greenfield Plaza pune la dispoziție supermarketuri, cafenele și restaurante, transformând necesitățile zilnice într-o plăcere.

Spațiu Generos de 172 mp și Compartimentare Inteligentă

Apartamentul are o suprafață totală de 172 de metri pătrați, inclusiv terasa. Compartimentarea inteligentă separă zona de noapte (dormitoare) de zona de zi (living și bucătărie), optimizând astfel utilizarea spațiului.

Apartamentul include și un spațiu de depozitare de 5 metri pătrați și o baie de peste 8 metri pătrați, dublu față de dimensiunea standard.

Zona de zi măsoară 34 de metri pătrați, iar dormitorul matrimonial are 14 metri pătrați utili.

Terasa – Un Veritabil Ponton către Natură

Prezentarea se încheie pe minunata terasă a acestui apartament, un adevărat sanctuar în mijlocul naturii, unde priveliștea Parcului Platanilor și a Pădurii Băneasa se desfășoară în fața ochilor ca o pânză vie, plină de verdeață.

Vă invităm să experimentați personal această oază de liniște și lumină, unde fiecare moment petrecut adaugă o notă de armonie și confort vieții urbane.

Descoperiți locul unde natura se întâlnește cu designul modern, un refugiu al liniștii în Sectorul 1. Vizitați-ne pentru a simți cum fiecare detaliu al acestui apartament vorbește despre „acasă”.

 

Contact: ADELINA PURICE, 0729 100 109

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile, evenimentele și promoțiile noastre.

Niciodată nu vom divulga adresa ta de email și nu vom face spam. Făcând click pe „Trimite”, ești de acord cu Termeni și Condiții și Nota de informare