Greenfield Summer Sales – Voucher Cadou: Oportunitatea Perfectă pentru Viitorul Tău Apartament

11iun.2024 Greenfield Summer Sales – Voucher Cadou: Oportunitatea Perfectă pentru Viitorul Tău Apartament

Profită acum de Campania Greenfield Summer Sales

Ești în căutarea locuinței perfecte în inima naturii, dar aproape de oraș? Greenfield Băneasa vine în întâmpinarea dorințelor tale cu o ofertă de nerefuzat: campania Greenfield Summer Sales – voucher cadou. Aceasta este șansa ta de a achiziționa un apartament modern și de a primi un voucher cadou pentru mobilarea noului tău cămin!

Beneficiază de un Voucher Cadou pentru Mobilier

În perioada 10 iunie 2024 – 31 iulie 2024, Impact Developer & Contractor S.A. oferă un voucher de mobilier pentru clienții care achiziționează un pachet apartament plus parcare sau apartament plus parcare plus curte în ansamblul rezidențial Greenfield Băneasa. Numărul maxim de vouchere este de 20, acestea fiind alocate pe principiul „primul venit, primul servit”.

Detalii Voucher

  • 15 vouchere în valoare de 2.000 Euro (TVA inclus) pentru apartamentele cu 1 și 2 camere.
  • 5 vouchere în valoare de 3.000 Euro (TVA inclus) pentru apartamentele cu 3 camere.

Cum poți obține un Voucher pentru mobilier?

Campania se adresează atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, care îndeplinesc următoarele condiții:

  • Încheie un contract de rezervare sau o promisiune bilaterală de vânzare-cumpărare în perioada 10 iunie 2024 – 31 iulie 2024.
  • Semnează contractul de vânzare în formă autentică până la 31 decembrie 2024.
  • Achită toate obligațiile financiare conform contractului încheiat cu Impact Developer & Contractor S.A.

Fiecare apartament achiziționat și care îndeplinește aceste condiții va beneficia de un voucher cadou.

Descoperă Avantajele Voucherului Cadou din Campania Greenfield Summer Sales

Flexibilitate și Personalizare

Cu acest voucher, poți alege mobilierul personalizat perfect pentru casa ta de la partenerii noștri selectați, inclusiv bucătării, dulapuri și comode. Cu toate acestea, reține că nu poți folosi voucherul pentru achiziționarea de decorațiuni, electrocasnice sau articole aflate la reducere.

Valabilitate Extinsă

Nu-ți face griji cu privire la timp! Voucherul este valabil până la data de 31 martie 2025, oferindu-ți suficient timp să alegi cu grijă piesele de mobilier potrivite pentru noua ta locuință.

Utilizare Simplă

Folosește voucherul împreună cu alte metode de plată acceptate în magazinele noastre partenere. Nu uita că trebuie să utilizezi voucherul într-o singură tranzacție, la un singur furnizor. Simplu și eficient!

Cum Să Participi la Campania Greenfield Summer Sales

Participarea la campania „Greenfield Summer Sales – voucher cadou” este simplă:

  1. Vizitează ansamblul rezidențial Greenfield Băneasa și alege apartamentul visurilor tale.
  2. Încheie un contract de rezervare sau o promisiune bilaterală de vânzare-cumpărare între 10 iunie 2024 și 31 iulie 2024.
  3. Semnează contractul de vânzare în formă autentică până la 31 decembrie 2024 și primește voucherul cadou pentru mobilarea apartamentului.

Nu rata această oportunitate unică de a te bucura de un apartament modern în Greenfield Băneasa, beneficiind în același timp de un voucher valoros pentru mobilier. Alege să investești în viitorul tău și transformă-ți locuința într-un adevărat cămin cu ajutorul Greenfield Summer Sales!

Avem Grija de Datele Tale Personale

Impact Developer & Contractor S.A. respectă toate prevederile GDPR privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Datele colectate vor fi utilizate strict pentru desfășurarea campaniei și pentru îndeplinirea obligațiilor fiscale. Participanții au drepturi de acces, rectificare, restricționare a prelucrării, portabilitate, opoziție la prelucrare în scop de marketing și ștergere a datelor personale.

Pentru mai multe detalii, vezi Regulamentul Campaniei.

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile, evenimentele și promoțiile noastre.

Niciodată nu vom divulga adresa ta de email și nu vom face spam. Făcând click pe „Trimite”, ești de acord cu Termeni și Condiții și Nota de informare