Regulament campanie TAXE NOTARIALE ZERO

16iul.2024 Regulament campanie TAXE NOTARIALE ZERO

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A cu sediul in municipiul Bucuresti, Sectorul 1, Drumul Padurea Mogosoaia, Nr. 31-41, cod postal 014043, CIF  RO1553483 inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/7228/2018, cont RO83BTRL05001202G09191XX deschis la Banca Transilvania – Sucursala Otopeni, reprezentata prin Director General, Câmpeanu Richard Dan-Sebastian si Director Financiar – Persoana Imputernicita, care actioneaza impreuna cu Directorul General, Bistriceanu Jean-Claudiu numita in prezentul regulament “Organizatorul”

In perioada 16 iulie 2024 – 31 octombrie 2024, la incheierea unui contract nou de rezervare sau a unei promisiune bilaterale de vanzare-cumparare pentru orice pachet apartament plus parcare sau apartament plus parcare plus curte din GREENFIELD Baneasa, cumparatorul nu va plati taxele notariale aferente autentificarii promisiunii bilaterale de vanzare-cumparare si contractului de vanzare-cumparare, daca actele sunt autentificate de un notar agreat de IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A.

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL

Campania este organizata de catre:

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. cu sediul in municipiul Bucureşti, Sectorul 1, Drumul Padurea Mogosoaia, Nr. 31-41, cod postal 014043, CIF  RO1553483 înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/7228/2018, cont RO83BTRL05001202G09191XX deschis la Banca Transilvania – Sucursala Otopeni.

Participantii la promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).

Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, afisat pe site-ul https://www.greenfieldresidence.ro/baneasa/blog/promotii/regulament-campa…e-notariale-zero/ .

SECTIUNEA 2. PARTICIPANTII

La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica cu varsta de peste 18 ani sau persoana juridica, inregistrata in Romania care indeplineste in mod cumulativ urmatoarele cerinte:

  • incheie un contract de rezervare sau o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare in perioada 16.07.2024 – 31.10.2024, pentru oricare dintre pachetele apartament plus parcare sau apartament plus parcare plus curte disponibile in ansamblul rezidential Greenfield Baneasa, indiferent de modalitatea de plata, respectiv finantare sau surse proprii,
  • persoanele care in perioada 16.07.2024 – 31.10.2024 au incheiat un contract de rezervare sau o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare trebuie sa incheie contractul de vanzare in forma autentica pana cel tarziu la 31 decembrie 2024.

Un participant persoana fizica se identifica prin datele personale: nume,  numar de telefon, e-mail. Daca o persoana fizica achizitioneaza mai multe apartamente si indeplineste toate conditiile mai sus amintite, se considera ca sunt mai multi participanti.

Un participant persoana juridica se identifica prin datele reprezentantului legal sau ale unui imputernicit al acestuia, respectiv prin: nume,  numar de telefon, e-mail. Daca o persoana juridica achizitioneaza mai multe apartamente si indeplineste toate conditiile mai sus amintite, se considera ca sunt mai multi participanti.

Contractele incheiate (contract de rezervare sau promisiune bilaterala de vanzare-cumparare) nu pot fi cesionate, sanctiunea fiind plata taxelor notariale aferente.  Aceeasi sanctiune se aplica si in caz de reziliere.

SECTIUNEA 3. DURATA SI LOCATIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se desfasoara in perioada 16.07.2024 – 31.12.2024 in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Campania este organizata si se desfasoara la sediul societatii Impact Developer & Contractor S.A., situat in Bucuresti, Sectorul 1, Drumul Padurea Mogosoaia, Nr. 31-41, cod postal 014043 în perioada 16.07.2024 – 31.12.2024.

SECTIUNEA 4. DESCRIEREA CAMPANIEI SI VALOAREA PROMOTIEI

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (in continuare denumita Impact) va suporta taxele notariale(nu si cele pentru intabularea proprietatii pe numele Cumparatorului) de la incheierea unei promisiuni bilaterale de vanzare-cumparare pentru achizitia unui apartament disponibil in ansamblul rezidential Greenfield, indiferent de modalitatea de plata, in perioada 16.07.2024 – 31.10.2024, si incheie un contract de vanzare-cumparare in forma autentica pana pe 31.12.2024, oricui indeplineste conditiile mentionate la Sectiunea 2.

  • Cumparatorul nu trebuie sa rezilieze sau sa cesioneze contractul, caz in care va trebui sa plateasca taxele notariale aferente, atat pentru reziliere/cesiune, cat si de la autentificarea prmosiunii de vanzare.
  • Aceasta promotie nu poate fi cumulata cu nicio alta oferta speciala, discount sau promotie desfasurata in paralel de catre Organizator pentru acelasi apartament.

SECTIUNEA 5. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In vederea participarii la campanie Impact Developer & Contractor va prelucra numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de e-mail.

Temeiul prelucrarii acestor date este reprezentat de art. 6, alin. 1, lit. b) din GDPR.

In cazul in care va fi necesara prelucrarea datelor cu caracter personal printr-un imputernicit, Impact Developer & Contractor va incheia cu acesta un contract in conformitate cu art. 28 din GDPR.

Impact va prelucra datele cu caracter personal si in scopul depunerii declaratiilor  la ANAF.

In cazul in care Organizatorul este obligat sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, acesta va prelucra datele cu caracter personal si in acest scop.

Tuturor Participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile in conformitate cu dispozitiile Regulamentului privind protectia datelor cu caracter personal nr. 2016/679, dupa cum urmeaza:

  • dreptul de acces, in baza caruia Participantii pot solicita, gratuit, confirmarea daca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care ii privesc. De asemenea, Participantii pot solicita o copie a datelor pe care le prelucreaza Organizatorul. Cererile trebuie sa cuprinda informatii relevante pentru a putea identifica Participantii in baza de date.
  • dreptul la rectificare, pe care Participantii il pot exercita, prin formularea unei cereri prin care pot solicita modificarea informatiilor pe care Organizatorul le are deja despre Participanti. Participantii pot formula o astfel de cerere atunci cand observa ca datele acestora sunt incomplete sau inexacte;
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii, care poate fi exercitat atunci cand se contesta exactitatea datelor, se considera ca prelucrarea este ilegala sau se opune stergerii datelor. Urmare a exercitarii acestui drept, Organizatorul va putea in continuare sa stocheze datele, efectuarea altor operatiuni de prelucrare fiind posibila doar cu consimtamantul Participantilor, cu exceptia cazurilor expres prevazute de lege;
  • dreptul la portabilitate, pe care il pot exercita doar pentru cazurile in care prelucrarea are ca temei consimtamantul Participantului sau contractul si doar daca datele sunt prelucrate prin mijloace automatizate. Daca sunt indeplinite conditiile, acestia pot transmite o cerere de portare a datelor catre operatorul pe care si-l doresc;
  • dreptul de a se opune prelucrarii datelor in scop de marketing. Participantul poate sa isi exercite acest drept in orice moment, iar Organizatorul ii va garanta ca datele sale nu vor mai fi prelucrate in acest scop. Cu toate acestea, exista posibilitatea ca pentru inregistrarea si solutionarea cererii sa fie necesar un interval de timp rezonabil (48 ore) in care este posibil sa mai primiti informari de marketing;
  • dreptul la stergere, in baza caruia Organizatorul are obligatia sa stearga datele personale pe care le prelucreaza despre Participant. Acest drept nu este unul absolut, avand aplicabilitate doar in anumite situatii expres prevazute de lege. Atunci cand se formuleaza o cerere de stergere, Participantii sunt rugati sa aiba in vedere ca stergerea datelor poate fi un proces complex.
  • in cazul in care nu sunteti multumit de modul in care v-au fost solutionate cererile, va puteti adresa oricand Autoritatii de supraveghere pe www.dataprotection.ro.

Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

Organizatorii se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale Participantilor. Participantii sunt de acord ca datele personale sa fie utilizate de catre Organizatori pentru actiuni promotionale viitoare, fara alte obligatii sau plati.

SECTIUNEA 6. DISPOZITII FINALE

Prin participarea la aceasta campanie, participantii declara ca sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament pe perioada de desfasurare a campaniei, fara o notificare prealabila.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

Eventualele neintelegeri  aparute intre Organizatorii campaniei si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Regulamentul campaniei este afisat si disponibil pe site-ul https://www.greenfieldresidence.ro/baneasa/blog/promotii/regulament-campa…e-notariale-zero/ pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Impact Developer & Contractor SA,

 

Prin Director General,

Câmpeanu Richard Dan-Sebastian

 

Director Financiar,

Bistriceanu Jean-Claudiu

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile, evenimentele și promoțiile noastre.

Niciodată nu vom divulga adresa ta de email și nu vom face spam. Făcând click pe „Trimite”, ești de acord cu Termeni și Condiții și Nota de informare